Pulles del Cabanyal Ver más grande

Pulles del Cabanyal

Nuevo

De l'autora Vicenta Plaza Valls

Más detalles

11,95 € impuestos incl.

Ficha técnica

ISBN 978-84-948478-6-8
Autor Vicenta Plaza Valls
Dimensiones 21 x 14'5 cm
Número de páginas 146
Idioma Valencià

Más información

La manera de parlar de la gent del Cabanyal és burlesca. El cabanyaler, quan parla, usa frases, expressions o pulles que intercala en moltes de les seues conversacions, sentencia en elles i les aplica a una gran varietat de situacions. Hi ha una infinitat de refrans valencians que tots hem utilisat moltes vegades pero ací tenim ademés els nostres, i cal reconéixer que alguns són molt obscens, escatològics, provocatius, grossers i de ‘cintura per avall’.

La gràcia i l’interés d’estes dites i sentències està en la seua frescor i vivacitat, tal i com les pronuncien els habitants del Cabanyal, Canyamelar i Cap de França, i, en general, dels Poblats Marítims de la ciutat de Valéncia. Uns barris, antics municipis independents, que són provablement els que, de tota la capital, millor mantenen l’us quotidià de la llengua valenciana.

Pot ser que ara la gent del Cabanyal no s’identifique en estes expressions perque mai les ha sentides, pero totes elles són autèntiques i segur que els vells del lloc les recordaran en una certa nostàlgia.

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escriba una reseña

Pulles del Cabanyal

Pulles del Cabanyal

De l'autora Vicenta Plaza Valls