H4QRS Ver más grande

H4QRS

Nuevo

de Agustí Zacarés i Romaguera. 112 pág.

Más detalles

9,75 € impuestos incl.

Ficha técnica

ISBN 978-84-948478-0-6
Autor Agustí Zacarés i Romaguera
Dimensiones 21x15 cm.
Número de páginas 112
Idioma valenciano

Más información

En febrer de l’any 2012 els estudiants valencians prengueren els carrers del Cap i Casal, reclamant una educació millor. L’intervenció dels cossos de seguritat fon desmesurada i pronte el número de manifestants anà fent-se més gran. Front a la repressió policial naixqué H4QRS.
Cinc anys més tart, eixos episodis han caigut en l’oblit. Pero una periodista, Sònia Gil, no perdrà l’oportunitat d’escomençar una investigació sobre aquells dies de la mà d’u dels seus protagonistes, Pau Vila. Segons alvança en les perquisicions, Sònia se trobarà fit a fit en la part més fosca d’una conspiració de silenci.
Policies que cometen irregularitats, un Estat còmpliç, una prensa que calla… ¿Realment som conscients del món que nos rodeja?
Esta òpera prima d’Agustí Zacarés obtingué el XVI Premi Feases de Novela en els XXXIX Premis Lliteraris de l’entitat cultural valenciana El Piló de Burjassot.

Reseñas

Calificación 
22/05/2018

¡Un llibre diferent!

Molt content d'haver-me llegit este llibre.
Una temàtica diferent a lo habitual, d'actualitat, valenciana, reivindicativa i basada en fets reals.
Se llig ràpit (en una vesprada tranquilament), capítuls curts (idòneu per a llegir a ratets), i una narrativa prou fresca.
Una llectura prou interessant ;)

Escriba una reseña

H4QRS

H4QRS

de Agustí Zacarés i Romaguera. 112 pág.