La veu del Rogle Ver más grande

La veu del Rogle

Nuevo

de Associacio Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana. 152 pág.

Más detalles

8,00 € impuestos incl.

Ficha técnica

ISBN 978-84-938137-6-5
Autor Associacio Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana
Dimensiones 15 x 22 cm
Número de páginas 152
Idioma Valenciano

Más información

El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana es una associacio que treballa per la difusio i conreu de la llengua i de la cultura valencianes. Baix el lema de Llombart “Tot s’ho mereix Valencia. Per a Valencia tot” publica un bolleti gratuït mensual, Rogle, escrit en llengua valenciana -en valencià autentic-, de tematica valenciana i orientacio valencianista.

L’arribada al numero cinquanta es el motiu de la publicacio d’este llibre; en ell s’arrepleguen els editorials que han obert cada bolleti des del primer, en octubre de 2006, fins al que fa cinquanta, en novembre de 2010.

Aquell llector interessat en la polemica llingüistica trobarà entre estos texts arguments de tota classe per a la defensa de la llengua valenciana; pero les reflexions contingudes en estes pagines abarquen molts atres temes, dirigint principalment la seua critica a la manipulacio de la societat per part dels ambits de poder: politic, cultural, mijos de comunicacio…; en particular, es denuncia la forma en que esta manipulacio està conduint a la perdua de l’identitat del poble valencià. Front ad esta situacio hi ha una permanent reivindicacio de la seua defensa i recuperacio.

Circumscrit a l’ambit valencià, descobrirà que este llibre es troba en sintonia en l’actual epoca d’indignacio ciutadana davant de l’impunitat en la que els governs actuen d’esquenes als ciutadans.

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escriba una reseña

La veu del Rogle

La veu del Rogle

de Associacio Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana. 152 pág.