50 Reflexions Valencianistes Ver más grande

50 Reflexions Valencianistes

Nuevo

de Rogle Constantí Llombart. 176 pág.

Más detalles

9,00 € impuestos incl.

Ficha técnica

ISBN 978-84-944066-3-8
Autor Rogle Constantí Llombart
Dimensiones 15 x 21 cm.
Número de páginas 176
Idioma Valenciano

Más información

El llector trobarà en estes pagines cinquanta escrits a on es combinen l’opinio, la critica o les sugerencies sobre els mes diversos temes: culturals, politics, socials…, sempre baix el prisma valencianiste del Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana.

Es esta una associacio que es creà en 2006 en l’idea entusiasta de coneixer, mes i millor, les diferents manifestacions de la cultura valenciana. Ya en els seus primers moments decidi contribuir a la difusio de les mateixes, i fer-ho en valencià autentic, per mig d’un bolleti nomenat Rogle. La promocio de la cultura, l’historia, el patrimoni, les activitats d’entitats valencianistes i la llengua valenciana han ocupat les seues pagines; i s’ha opinat de l’actualitat mes candent en cada u dels editorials, els quals han constituit la veu de l’associacio.

El present llibre s’edita en motiu d’haver arribat al numero cent del Rogle i, si el volum publicat en 2011, La Veu del Rogle, juntava els editorials dels cinquanta primers numeros, ara son els cinquanta ultims els que donen cos ad este volum.

Estes pagines arrepleguen, puix, cinquanta reflexions que parlen de llengua, de patrimoni, de politica, d’infraestructures…, pero sobre tot d’autoestima, puix eixa es una de les missions que l’associacio considera fonamentals: front als que intenten anular-nos com a Poble, contribuir a despertar la consciencia dels valencians com a societat per a que siga capaç de proyectar en el futur lo millor de la seua essencial valenciania.

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escriba una reseña

50 Reflexions Valencianistes

50 Reflexions Valencianistes

de Rogle Constantí Llombart. 176 pág.