Microrrelats en valencià y su traducción en castellano Ver más grande

Microrrelats en valencià y su traducción en castellano

Nuevo

de Carlos Moregó. 124 pág.

Más detalles

9,00 € impuestos incl.

Ficha técnica

ISBN 978-84-944066-6-9
Autor Carlos Moregó
Dimensiones 17 x 11,5 cm.
Número de páginas 124
Idioma VAlenciano y castellano

Más información

Este llibre està compost de chicotets texts carregats de grans històries, històries que son capaces de despertar sensacions molt diferents segons el llector.

En esta colecció primen els gèneros de terror i misteri, pero també se parla d'amor, filosofia, solidaritat o crítica social. Se tracta de cent microrrelats que marquen, que donen que pensar, i que en ningun moment deixen a ningú meninfot. 

Aixina mateixa, al final inclou uns quants microrrelats guanyadors dels concursos proposts per l'autor en rets socials.

---

Este libro está compuesto de pequeños textos cargados de grandes historias, historias que son capaces de despertar sensaciones muy diferentes según el lector.

En esta colección priman los géneros de terror y misterio, pero también se habla de amor, filosofía, solidaridad o crítica social. Se trata de cien microrrelatos que marcan, que dan que pensar, y que en ningún momento dejan a nadie indiferente.

Asimismo, al final incluye unos cuantos microrrelatos ganadores de los concursos propuestos por el autor en redes sociales.

Reseñas

Calificación 
23/05/2018

Una revelació

Si mai no has llegir microrrelats, este llibre et sorprendrà molt gratament. I si ho has fet, ací trobaràs relats àgils i inteligents que a soles en unes poques linies te faran tremolar o riure, segons siga el cas. Un imprescindible de la lliteratura moderna en valencià.

Escriba una reseña

Microrrelats en valencià y su traducción en castellano

Microrrelats en valencià y su traducción en castellano

de Carlos Moregó. 124 pág.